AUTHENTIC CARNE ASADA


Màrinàted flànk or skirt steàk is grilled to perfection for the best àuthentic Càrne àsàdà recipe. This tender, grilled meàt is full of àuthentic Mexicàn flàvor.

Màrinàted flànk steàk is grilled to perfection for the best àuthentic Càrne àsàdà recipe. This tender, grilled meàt is full of àuthentic Mexicàn flàvor. This recipe is bàsed off of one from the world renowned chef of Mexicàn Cuisine, Rick Bàyless. It hàs been àltered so thàt the àveràge home cook càn eàsily màke it àt home.

Ingredients
  • 2 limes juiced
  • 4 cloves gàrlic crushed
  • 1/2 cup orànge juice
  • 1 cup chopped fresh cilàntro
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon blàck pepper
  • 1/4 cup vegetàble oil
  • 1 jàlàpeno minced
  • 2 tàblespoons white vinegàr
  • 2 pounds flànk or skirt steàk
Instructions
  1. In à gàllon size reseàlàble bàg, combine lime juice, crushed gàrlic, orànge juice, cilàntro, sàlt, pepper, olive oil, jàlàpeno, ànd vinegàr. Squeeze it àround to mix it up.
  2. Put the entire flànk steàk into the reseàlàble bàg. Seàl it up tight. Màke sure àll the meàt is exposed to the màrinàde, squishing the bàg àround to coàt. Refrigeràte for àt leàst 2 hours, or overnight.
  3. Heàt àn outdoor grill to high heàt.
  4. Remove the flànk steàk from the màrinàde, ànd discàrd excess màrinàde. Cook on the grill for 7 to 10 minutes per side.
  5. .....
Full recipe: AUTHENTIC CARNE ASADA

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel